Fabrikanten

Verzending & Retour

Levering
Voor transportkosten binnen België brengt Ryco-wijnen.be 12,50 Euro in rekening, indien het totaalbedrag van de bestelling onder de 125,- Euro ligt.
Voor alle bestellingen boven de 125, - Euro worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.
Voor leveringen naar Nederland, Duitsland en Luxemburg willen wij u de beste opties aanbieden, aanvraag bij info@ryco-wijnen.be
De levering geschiedt binnen de 14 dagen na ontvangst van een volledig en correcte bestelling, tenzij anders vermeld bij de te koopaanbieding of op de orderbevestiging. De klant is steeds gehouden om het aantal ontvangen colli te controleren alvorens de aflever-/vrachtbon te ondertekenen. Na aftekening is hier geen discussie meer over mogelijk. De klant is steeds verplicht bij verhuizing, Ryco-wijnen.be hiervan onmiddellijk schriftelijk op de hoogte te stellen.
Ryco-wijnen.be is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
Garantie
Voor zichtbare gebreken (glasbreuk, manco’s, etc. ) dient de klant onmiddellijk een levering voorbehoud te maken, zo niet is een klacht op basis hiervan niet meer geldig. De klant dient tevens binnen 7 dagen na levering ,bvba Geubbelmans hiervan per e-mail in kennis te stellen.
Alle geleverde wijnen vallen onder onze garantie . Indien een geleverde wijn niet aan de verwachtingen van de klant voldoet, staat het deze vrij om de wijn te laten ophalen (niet zelf retourneren!) door Ryco, onder de volgende voorwaarden:
- de klant dient zich per e-mail in contact te stellen met onze klantendienst (info@ryco-wijnen.be),
- enkel volle dozen en onbeschadigde flessen komen voor retour name in aanmerking.
De klant mag uit slechts één doos maximaal 1 fles van dezelfde soort geopend hebben ter degustatie. Indien aan de gestelde voorwaarden is voldaan, wordt het reeds betaalde bedrag de klant binnen 30 dagen na ophaling door Ryco teruggestort op de door de klant aangeduide bankrekening bij afwezigheid hiervan op de bankrekening die de initiële betaling aan Ryco heeft verricht.
Let op: de gefactureerde verzendkosten blijven ook bij ophaling van de goederen steeds verschuldigd.

Verder